Företag? Hej!

Är ditt företag ute efter gott nygräddat fika till kunderna, för att stärka en kampanj eller bara hitta på något kul? Ska ni på företaget ha personalfest eller utbildningsdag, och behöver något ätbart på plats där var och en får välja från en meny? Våffleriets food truck blir en stämningshöjare som kan erbjuda både lättare lunch i form av matvåfflor, och fika i form av dessertvåfflor. Våffleriets dessertvåfflor fyller även Skatteverkets kriterier av "enklare förtäring" som får räknas som en avdragsgill utgift för företaget. Menyn anpassas vanligtvis efter säsong, men mat och dryck kan såklart justeras efter era behov om ni önskar något speciellt.

Undrar ni om Våffleriet kan komma och ställa sig utanför er butik/verksamhet? Hör gärna av er med information om önskad dag, förväntad uppslutning och marknadsföringsmaterial/kanaler. Ett gott samarbete räcker långt!

Priser 2024

Hyra av vagn + personal: 4000:-
Matvåffla: 100:-
Dessertvåffla: 65:-
Paketpris matvåffla + dessertvåffla: 150:- p/p
Fri tillgång på våfflor: 190:- p/p


Kontakt

Vänligen skicka ett mail till info@vaffleriet.se med information om vad ditt företag önskar, alternativt ring på tel nr 0736-730207.