Boka food truck

Är du sugen på nygräddade våfflor på ditt evenemang? Våffleriets food truck blir ett riktig härligt inslag och sprider både god stämning och doft bland gästerna. Kanske ska någon överraskas, firas av lite extra - eller så är det bara så att ni vill slippa stå med mat och dessert själva? Helt rimligt tycker vi, att man som värd någon gång kan få njuta fullt ut av festen. Vi rullar in på önskad plats, rullar ut när ni är nöjda och lämnar bara efter oss härliga minnen och mätta magar.
Menyn anpassas vanligtvis efter säsong, men mat och dryck kan såklart justeras efter era behov om ni önskar något speciellt. 

Priser 2022 
Hyra av vagn + personal: 3000:-
Matvåffla: 90:-
Dessertvåffla: 60:-
Paketpris matvåffla + dessertvåffla: 140:- p/p
Fri tillgång på våfflor: 180:- p/p 


Praktisk information: önskvärt är strömtillgång via trefasuttag 16A, annars funkar två stycken 220v uttag som ligger på olika säkringar. 
Vagnen mäter 370x200cm inkl ram och serveringsluckan är på förarsidan. Vagnen förflyttas med hjälp av bil och ett visst utrymme behövs för att manövrera vagnen. Vid tveksamheter svarar vi gärna på frågor via mail/telefon. Välkommen med din bokningsförfrågan i formuläret nedan!

Bokningsförfrågan